Fortnite is een online computerspel ontwikkeld door Epic Games dat is uitgebracht in 2017.

Het is beschikbaar in drie verschillende gamemodes die dezelfde algemene gameplay en engine delen: 

Fortnite: Save the World, shooter-survivalgame voor maximaal vier spelers waarin die samenwerken om zombie-achtige wezens te bestrijden en objecten te verdedigen met versterkingen die ze kunnen bouwen.

Fortnite Battle Royale, een gratis Battle Royale-game waarin maximaal 100 spelers vechten om de laatste persoon te zijn die overeind blijft.

En Fortnite Creative, waar spelers volledige vrijheid krijgen om werelden en strijdarena’s te creëren.

Save the World en Battle Royale zijn in 2017 uitgebracht als early access-titels, terwijl Creative is uitgebracht op 6 december 2018. 

Save the World is beschikbaar voor WindowsmacOSPlayStation 4 en Xbox One, en Battle Royale en Creative zijn uitgebracht voor al die platformen, en voor Nintendo SwitchiOS en Android.

Wil je nog meer weten?
Lees dan deze informatie, wil je met me spelen zoek dan mijn fortnite naam op:

Mijn fortnitenaam:

alejandro26109

Hieronder vind je de berichten over Fortnite op deze site.

Fortnite

Dodo

Wouter van der Vaart, beter bekend als Dodo, is een Nederlandstalige YouTuber en presentator. Hij werd vooral bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal Dodo.

Fortnite

Fortnite is een online computerspel ontwikkeld door Epic Games dat is uitgebracht in 2017. Het is beschikbaar in drie verschillende gamemodes die dezelfde algemene gameplay en engine delen:  Fortnite: Save the World, shooter-survivalgame voor maximaal vier spelers waarin die...