Meer over het spel

In Brawl Stars besturen spelers een personage (knokker) dat is ingedeeld in één van zes types: gewoon, zeldzaam, superzeldzaam, episch, mythisch en legendarisch en chromatisch. In het spel zijn in totaal 38 knokkers beschikbaar die het duel aangaan in verschillende modus .

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk trofeeën te behalen door spelrondes te winnen.

Naast het verzamelen van alle knokkers, zijn er ook skins om te verzamelen. Dit zijn outfits voor de knokkers, te koop in ruil voor edelstenen en sterpunten.

De nieuwste soort knokkers is chromatic, die kan je krijgen als je de brawl pass koopt, als je de brawl pass niet wilt kopen kan je ze ook uit dozen krijgen.

Hoe werkt het?

In het spel zijn er verschillende spelmode: edelstenengraai, solo-showdown, duo-showdown, overval, belegering, knokbal en premie.

Krachtspel is een andere spelmode. Deze kan drie keer per dag gespeeld worden om punten te verdienen om hoger te komen in het klassement, hoe hoger, hoe meer sterpunten de speler heeft aan het einde van het seizoen.

Om krachtspel te spelen moet men minimaal één knokker naar kracht tien geüpgraded hebben, er kan slechts met die knokker worden gespeeld.

De spelmodes die alleen in het weekend te spelen zijn: roborommel, megagevecht, baasgevecht en stampei in superstad.

Tijdens het spelen van spelmode krijg de speler trofeeën als deze wint, echter bij de spelmodi in het weekend niet.

De speler met een knokker 50 trofeeën of meer, kan ook trofeeën verliezen. Bij de meeste spelmodes zijn er een vast aantal trofeeën die te verkrijgen zijn afhankelijk van of verliezen of winnen.

Showdown is hierop een uitzondering. In deze spelmodus kan op verschillende plaatsen geëindigd worden, met in totaal negen andere knokkers waar tegen gevochten wordt.

De hoeveelheid trofeeën hangt af van spelersplek: bij een hogere plek krijg deze meer trofeeën. Door het halen van trofeeën gaan de knokkers rangen omhoog.

Bij het winnen en verliezen van alle gevechten krijg de speler tokens voor dozen.
In deze dozen kan deze tokenverdubbelaars, munten en krachtpunten voor de knokkers vinden.

Met deze krachtpunten kunnen in combinatie met munten knokkers worden opgewaardeerd, waardoor deze sterker worden.

Daarnaast is het mogelijk om nieuwe knokkers uit dozen krijgen. Wanneer de rang 10, 15, 20, 25, 30 en 35 passeert wordt kunnen sterpunten worden verkregen, waarmee kisten en skins gekocht kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om sterpunten verdienen bij knokkers boven de 550 trofeeën. Wanneer een seizoen afloopt, worden de helft van de trofeeën die de speler boven de 550 trofeeën hebt omgezet naar sterpunten.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties