Zeldzame Lego Chima

Tot 2015 maakte Lego sets die samengingen met de gelijknamige tekenfilm serie.Onlangs ontdekte ik deze sets en ik vind ze best cool.Ondertussen heb ik er een drietal maar ze zijn ondertussen redelijk zeldzaam geworden.En dus worden de origineel verpakte sets steeds duurder.Ik heb er nog eentje redelijk goedkoop gevonden op Bol.com Kijken jullie mee hoe […]

Lego Boost Robot

Lego bracht enkele jaren geleden een leuk systeem uit: Boost.Een bouwset waar je 5 verschillende dingen mee kan maken maar het bevat ook een motor, een processor, zeg maar een minicomputer en een bluetooth connectie waarmee je een verbinding maakt met een app op je iPad of tablet.Daarmee kan je op een eenvoudige manier je […]

Een pakketje openen

Zondag ontving ik na laaaaaaang wachten een pakketje van Coolblue.
Laten we samen ontdekken wat erin zit.

Dodo

Wouter van der Vaart, beter bekend als Dodo, is een Nederlandstalige YouTuber en presentator. Hij werd vooral bekend door het maken van gamevideo’s op zijn kanaal Dodo.

Clipphanger

Clipphangers zijn korte, grappige animaties die in iets meer dan 1 minuut antwoord geven op een vraag. Clipphanger wordt gemaakt door de mensen van de Nederlandse Schooltv en een paar briljante animatoren.

Game Bawz

Game Bawz is een YouTube kanaal met heel veel over Brawl Stars.

Ketnet

Ketnet is het jongerenkanaal van de VRT, de Vlaamse televisie en mijn favoriete TV zender met veel leuke series en programma’s. Ook op Youtube kan je veel van Ketnet vinden en kijken.

Uitgezocht

Uitgezocht is een playlist van het NOS jeugdjournaal waar ze interessante onderwerpen uitzoeken